Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Tret de sortida del Jazztardor 2021

Tret de sortida del Jazztardor 2021

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Del 6 de novembre a l’1 de de desembre, Lleida acull un eclèctic programa d’actuacions amb nou concerts de figures reconegudes i talents emergents d’aquest gènere musical

Aquest cap de setmana, doble cita musical amb The Cuban Jazz Sindicate a l’Auditori Municipal Enric Granados i Huntertones feat. Shayna Steele al Teatre Municipal de l’Escorxador

Aquest cap de setmana el Jazztardor 2021 dona el tret de sortida amb una doble cita musical. The Cuban Jazz Sindicate actua dissabte, a les 22.30 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados i diumenge serà el torn per a Huntertones feat. Shayna Steele, a les 20.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador.

Del 6 de novembre a l’1 de de desembre, Lleida acull el Jazztardor 2021 amb un eclèctic programa d’actuacions que inclou l’actuació de Dave Weckl&Tom Kennedy Project com a cap de cartel, així com nou concerts de figures reconegudes i talents emergents d’aquest gènere musical.

Dave Weckl & Tom Kennedy Project, són els cap de cartell del Jazztardor 2021. Dave Weckl és un dels millors bateries del món i ha tocat amb reconeguts artistes de la indústria musical com Chick Corea, Michel Camilo, Simon&Garfunkel, Diana Ross, Bill Evans o Madonna. L’acompanya Tom Kennedy, un dels baixistes i contrabaixistes més respectats del món.

En el pla internacional destaca, en aquesta edició, la presència de la banda de Brooklyn The Huntertones & Shayna Steele, una poderosa vocalista que ha gravat amb Rihanna, Moby o Snarky Puppy. En aquest sentit, ha destacat la presència del grup “The Black Art Jazz Collective” (Diumenge, 14 de novembre, 20.00 h / Sala d'Actes Ed. Rectorat UdL) que permetrà escoltar a Lleida les tendències més actuals del jazz.

Entre les actuacions de formacions nacionals s’estrena en el Jazztardor Los Fumeros (Dissabte, 20 de novembre, 22.30 h / Auditori Enric Granados), la formació del veterà contrabaixista argentí Horacio Fumero i la seva filla pianista, Lucía, establerts a Barcelona. El talent local estarà representat per Ignasi Gonzàlez Quartet (Divendres, 19 de novembre, 22.00 h / Auditori Enric Granados, Sala 2), el contrabaixista lleidatà, que ha actuat amb grans referents del jazz com Benny Golson, Scott Hamilton o Peter Berstein, presenta en aquesta edició la seva formació, que completen Xavier Monge al piano, Jaume Sanchís al saxo i Roger Gutiérrez a la bateria.

Completen la programació del Festival les actuacions de The Cuban Jazz Sindicate (6 de novembre, 22.30h, Teatre Municipal de l’Escorxador), Anthus (21 de novembre, 20h, Teatre Municipal de l’Escorxador), Frayssinet&Gonzalez Swing Jazz Trio (27 de novembre, 22h, Auditori de Cervera) i el ja conegut pel públic lleidatà Bruce Barth Trio, l’1 de desembre a les 20h a l’Auditori Municipal Enric Granados.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr