Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Aquest divendres s’activa la venda de les entrades per a “La Factoria dels Reixos”

Aquest divendres s’activa la venda de les entrades per a “La Factoria dels Reixos”

Aquest divendres s’activa la venda de les entrades per a “La Factoria dels Reixos”

Aquest divendres s’activa la venda de les entrades per a “La Factoria dels Reixos”

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES, TRADICIONS I ESPORTS

Es podran comprar online i de manera esglaonada

La venda presencial a la taquilla del Teatre de la Llotja i l’oficina de Turisme de Lleida serà a partir del dijous 9 de desembre

Aquest divendres, 3 de desembre, a partir de les 8 del matí, s’activa de manera esglaonada la venda online per comprar les entrades per a “La Factoria dels Reixos.

Hi ha previstes 10 sessions repartides entre els dies 2 i 3 de gener de 2022, amb un aforament de 2.000 persones per sessió.

La venda esglaonada online, segons la sessió, serà la següent:

El matí del dia 3 de desembre, a partir de les 8 h,  s’activaran les sessions del diumenge 2 de gener de les 10.30 h i de les 16.30 h.

La tarda del dia 3 de desembre, a partir de les 17 h, s’activaran les sessions del diumenge 2 de gener  de les 12 h i de les 19.30 h

El matí del dia 4 de desembre, a partir de les 8 h, s’activaran les sessions del diumenge 2 de gener a les 18 h i del dilluns 3 de gener a les 10.30 h

La tarda del dia 4 de desembre, a partir de les 17 h, s’activaran les sessions del dilluns 3 de gener a les 16.30 h i a les 18 h.

El matí del dia 5 de desembre, a partir de les 8 h, s’activaran les sessions del dilluns 3 de gener a les 12 h i a les 19.30 h.

L’enllaç per comprar les entrades online és: https://festeslleida.koobin.com/

La venda presencial a la taquilla del Teatre de la Llotja i l’oficina de Turisme de Lleida serà a partir del dijous 9 de desembre (atès el calendari festiu del pont del dia 6 i 8 de desembre). A més, es preveu instal·lació de taquilla a Barris Nord el dia de la funció.

S’ha habilitat el telèfon 973 678 057 per atendre els dubtes que puguin sorgir.

“La Factoria dels Reixos”

“La Factoria dels Reixos” torna a Lleida amb moltes novetats respecte a l’edició de l’any passat. Aquesta iniciativa impulsada per la Paeria tornarà a comptar amb la implicació del sector cultural amb la participació de 70 professionals i 50 artistes que portaran l’esperit nadalenc i dels Reis Mags a Lleida.

Fa poc més d’un mes, l’Ajuntament de Lleida rebia el títol de registre de la marca “La Factoria dels Reixos” i després de la bona acollida d’aquesta iniciativa, s’ha treballat intensament per tornar-la a organitzar. Enguany s’ampliarà l’aforament a 2.000 persones per sessió, tindrà un preu de 5 € (gratuït per als menors de 2 anys) i hi haurà 10 sessions repartides en dos dies (2 i 3 de gener).

“La Factoria dels Reixos” torna aquest 2022 amb novetats com són les cançons en directe en els diferents espais i l’ampliació del repertori. Es mantenen i s’actualitzen els diferents espais que conformen la Factoria i que serveixen per explicar tota la feina que hi ha per tal que la nit del 5 de gener els Reis passin per cada casa.

Paral·lelament a la Factoria, s’està treballant en la Cavalcada de Reis, que tornarà a la normalitat amb el mateix format que s’havia fet fins l’arribada de la Covid-19, tot i que prenent mesures preventives igualment.

Sorteig per participar en la Cavalcada dels Reis 2022

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Joventut Festes i Tradicions, convoca un sorteig públic dirigit a nens i nenes, d’entre 6 i 12 anys, que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Lleida 2022, participant en les carrosses de les Barques, dels Avions, del Tren o la dels Dormilegues.

Se sortegen 51 places a les carrosses de la cavalcada dels reis. Poden participar tots els nens i nenes de Lleida que tinguin entre 6 i 12 anys el dia 5 de gener de 2022.

Per participar-hi, cal presentar butlleta de sol·licitud al sorteig, entre tots els participants, s’escolliran els nens i nenes que col·laboraran en la cavalcada. La sol·licitud, individual, degudament omplerta, ha d’estar signada pel pare, la mare, el tutor o tutora legal, en nom del nen/a que vol participar.

La presentació serà presencial, dipositant la sol·licitud, en una urna que estarà ubicada a la Casa dels Gegants (av. Blondel, 64). El formulari de presentació es pot descarregar a www.festeslleida.cat o trobar-lo a la Casa dels Gegants.

El període de presentació de sol·licituds serà del 10 de desembre fins al 22 de desembre, ambdós inclosos.

El sorteig es realitzarà el dia 23 de desembre a les 11 hores a la Sala Alfred Perenya i el resultat es comunicarà als afortunats i afortunades via correu electrònic.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr