Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies THE CRAB APPLES

THE CRAB APPLES

DIVENDRES 8 de juny | 22.30 h | Preu: 8 €

Després de donar-se a conèixer amb el seu LP debut Right Here (Discmedi, 2014), The Crab Apples torna amb un segon treball titulat A Drastic Mistake (Hidden Track Records, 2018). Un nou disc totalment en anglès on el jove quartet català parla sobre les contradiccions i els errors sota un teló pop-rock de clares arrels anglosaxones.

Després del disc debut “Right Here” (2014) i d’estar presentant per tot l’estat el seu EP “Hello Stranger” (2016), The Crab Apples llança el seu segon llarg, “A Drastic Mistake” (Hidden Track, 2018), disc marcat per la seva evident evolució creativa i escènica. La banda, formada per Carla Gimeno, Laia Alsina, Laia Martí i Mauro Cavallaro és, fins i tot a la seva primerenca edat, un exemple de creativitat, que amb la seva barreja de melodies pop i contundents bases rock han telonejat a grups de la talla de The Beach Boys, Nada Surf, Sidonie o L.A. (Amb més de 40 directes en any i mig alhora que gravaven aquest nou disc). “A Drastic Mistake” manté elements de les dues etapes de la banda. Melodies i construccions pop-rock amb el singular so de la producció de Lluís Cots i Xavier Nadal i és, com el seu nom indica, un disc format per cançons que parlen de contradiccions i d’errors. Però, tot i el que pugui semblar, aquests en cap moment es conceben des d’una visió negativa o destructiva, sinó que els veiem com a elements que ens construeixen com a persones, ens completen i ens converteixen en éssers versàtils; amb les nostres llums i les nostres ombres, debilitats i fortaleses, somnis i pors… Hi ha bellesa en els errors, encara que a primera vista no ens ho sembli. Mitjançant les cicatrius lo feble es converteix en bell i fort.

2018 ve trepitjant fort ja que festivals com Primavera Sound, VIDA Festival o Let ‘s Festival comptaran amb la banda en la programació d’enguany
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr