Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies OGUN AFROBEAT presenta el seu nou disc "Koko Iroyin"

OGUN AFROBEAT presenta el seu nou disc "Koko Iroyin"

Divendres 19 de maig, 22.30 h. Cafè del Teatre. 10 € / Anticipada: 8 €

Després del seu debut amb “The Observer”, Ogun Afrobeat, la banda liderada pel nigerià Akin Onasanya, torna a alçar les seves armes amb un nou disc. Amb “KOKO IROYIN” (“l’important del missatge” en ioruba), pretenen rebuscar en les arrels de la música nigeriana adaptant ritmes tradicionals com el Apala, el Juju o el High Life a la seva manera d’entendre la música. L’important del missatge està en reconèixer els cors ancestrals en el fraseig dels metalls, el talkindrum a la secció rítmica, els colors d’Àfrica en el cocotte de la guitarra.

Fica-ho tot en una cassola en la qual el mestissatge és el senyal d’identitat i posa-li el guarniment del Afrobeat més enèrgic. Aquí tens el missatge d’Ogun Afrobeat. En aquest nou treball Ogun Afrobeat comptarà amb les col·laboracions de Frank T (Espanya), Aqeel (Usa) Seydina Mboup (Senegal), Mohamed Bouzidi i Bilal Artilach (Marroc).

Ogun Afrobeat és la primera banda d’afrobeat a Espanya d’autèntica cultura ioruba. Liderada per Akin Dimeji Onas, de Lagos (Nigèria), un dels millors bateries africans residents a Espanya, i sustentada per unes potents seccions rítmica i de vents, el grup presenta un directe extraordinari que el converteix en una banda d’afrobeat de molt alt nivell.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr