Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies NIT SONORA 2018

NIT SONORA 2018

Dissabte 15 de setembre

Seu Vella. La Canonja

Preu: anticipada 12 € / taquilla 15 €

AM+ té el plaer de presentar de nou, i després d'uns anys d'absència, la Nit Sonora de Lleida que arribarà a la seva sisena edició.

Retorna a la ciutat de Lleida un esdeveniment que no ha perdut ni gota de la seva essència: música d'avantguarda, art visual i com sempre, localitzat en un paratge que s'allunyi de la típica escena de club i permeti aconseguir aquesta simbiosi entre la música electrònica, les últimes tendències en l'art visual i sempre acompanyat de la cultura i l'arquitectura.

En l'apartat musical aquesta edició ens permetrà gaudir, com en les anteriors ocasions, projectes intimistes, innovadors, allunyats en certa manera de la pista de ball però sense perdre l'essència principal de la música electrònica i tot el que representa.

Aquest és un dels segells de la Nit Sonora, la cerca de la qualitat musical, de l'exclusivitat sonora, una empremta pròpia que podrà ser trobada per aquells que no estiguin cercant per les típiques sales.

Un estil avantguardista que no es fàcil de trobar en esdeveniments molt massificats, sinó en projectes com aquest i com tants d'altres tenim la sort de poder trobar a les terres catalanes.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr