Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies L'HOME LLOP & THE ASTRAMATS

L'HOME LLOP & THE ASTRAMATS

Dissabte 13 de gener, 22.30 h. Cafè del Teatre. 8 €


L’Home Llop & The Astramats presenten “Hotel Jamaica”, un EP de quatre cançons amb el que redefineixen el so de la banda i consoliden la formació del grup, respecte al primer disc “Volum 1”. Fan música jamaicana seixantera amb efecte retrovisor: Un grup del segle XXI amb la mirada posada al passat (60's), sense un afany revivalista.


La banda està formada per cinc músics: Pau Llop, veu; Marc Serrats “Xerramqu”, guitarra; Ireneu Grosset, hammond i piano; Jordi Rexach “Mante”, baix; i David Viñolas, bateria. Seguint amb les adaptacions en català a ritme jamaicà, aquest cop (amb la producció d’Ireneu Grosset) han buscat un sonoritat més fidel a la de la Jamaica dels anys seixanta, una dècada que influeix clarament tota la banda.


L’EP que ens presenten consta de quatre adaptacions que transiten des de l’ska a l’early reggae i de l’elegància a l’atreviment. És una selecció personal i subjectiva amb què el grup s’allibera d’ortodòxia i reivindica la gran diversitat d’influències que té. L’homenatge i revisió de la música lleugera catalana dels anys seixanta és, també, en el grup i en el disc, un dels fils conductors; alhora, el grup també beu dels referents de la música jamaicana i fa la seva adaptació al català de molts dels hits que van sortir de l’illa.
Així, doncs, L’Home Llop & The Astramats basteixen un pont musical entre Catalunya i Jamaica, presentant de nou sons que sonen vells. Ens veiem a la pista de ball!.


Pau Llop, veu. Marc Serrats, guitarra. Ireneu Grosset, hammond i piano. Jordi Rexach, baix. David Viñolas, bateria.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr