Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies EL MARRACO VA PORTAR LA IL·LUSIÓ DE SANT JORDI PELS CARRERS DE LA CIUTAT

EL MARRACO VA PORTAR LA IL·LUSIÓ DE SANT JORDI PELS CARRERS DE LA CIUTAT

EL MARRACO VA PORTAR LA IL·LUSIÓ DE SANT JORDI PELS CARRERS DE LA CIUTAT

Ajuntament de Lleida

 

Nombrosos infants van seguir des dels balcons el seu pas per Lleida, una sortida singular coincidint amb la situació excepcional provocada per la Covid-19.

La sortida del Marraco va finalitzar davant de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida a les 20h, coincidint amb l'aplaudiment als i les professionals que estan en primera línia lluitant contra la malaltia.

El Marraco va recórrer ahir a la tarda els carrers de la ciutat per portar l’alegria de Sant Jordi a tots els infants de Lleida en un moment en què a causa del confinament per la Covid-19, la gran festa de la cultura se celebra aquest any de manera diferent.

La sortida excepcional del Marraco va formar part de les activitats que l’Ajuntament de Lleida havia programat i proposat per poder gaudir de Sant Jordi sense sortir al carrer. Han estat nombrosos els infants i també adults que ahir a la tarda han sortit als balcons per saludar el Marraco al seu pas pels diferents barris de Lleida.

La rua del Marraco va finalitzar davant de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, com a símbol del suport d'un dels símbols més estimats de la ciutat a la tasca que realitzen els i les professionals que estan en primera línia lluitant contra la malaltia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=L80FnJewTaA&list=PLRTY-TonoU8hQ-WTNBD4LW2SCmWoiIwlk&index=2&t=0s
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr