Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Consulteu els talls de trànsit amb motiu del llençament del Castell de Focs de les Festes de la Tardor

Consulteu els talls de trànsit amb motiu del llençament del Castell de Focs de les Festes de la Tardor

 

Avui, diada de Sant Miquel, a les 22 h excepcionalment el Castell de Focs és llençat des de la llengua de serp de la Seu Vella

Amb la intenció de facilitar-ne la visió des de més punts de la ciutats, i convidant a tothom que pugui que el miri des de finestres, balcons i terrats, i als que no el pugueu veure des de casa, que prengueu les mesures sanitàries i de seguretat (mascareta, distànca, etc..) i evitar aglomeracions en un mateix punt.

La Guardia Urbana informa que pel correcte desenvolupament del Castell de Focs i per la seguretat dels vehicles, queda prohibit estacionar, des de les 8 hores d'avui, al Carrer Sant Martí (des de plaça Gramàtics fins Seu Vella) i Carrer Sant Andreu (Rampa d'accés al carrer Gairoles).També queda prohibit estacionar a la Ronda de la Seu Vella (fins passat l'ascensor) i Plaça de la Sardana. Us recordem que els vehicles que quedin estacionats al @TuroSeuVella, a la zona dels dipòsits, no podran circular fins que no es doni per finalitzat l'acte.

Us recordem que hi haurà desviacions del trànsit a la zona durant el desenvolupament de l'acte. Gràcies per la comprensió!
@paerialleida @paeriacomunica @FestesLleidaCONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr