Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies CONCERT DE BELAKO AL CAFÈ DEL TEATRE

CONCERT DE BELAKO AL CAFÈ DEL TEATRE

Dijous 17 de maig

22 h. Cafè del Teatre. 17 € / Anticipada: 14 €

Render Me Numb, Trivial Violence és el seu esperat tercer disc publicat via El Segell del Primavera / Belako Rekords i serà distribuït internacionalment per PIAS. Un disc valent que parla d’una societat insensible davant les diverses formes de violència propagades explícita i implícitament per la televisió. Un crit de protesta contra la violència de gènere, el bloqueig als refugiats i immigrants, la corrupció de la classe política… Des de la perspectiva d’una generació que lluita per un futur incert, moltes vegades lluny de casa, nedant entre les bretxes socials i l’atordiment de les noves tecnologies.

Belako ha guanyat L’Ull Crític de RNE, el Premi Rolling Stone al grup revelació, els Iberian Music Awards o els Premis de la Música Independent al millor directe de l’any.

Després de no deixar indiferents a ningú en Festivals com Primavera Sound, FIB, Mad Cool, BBK Live amb la seva barreja de post punk, rock, electrònica i grunge revisitat en el seu personal coctelera contemporània. “Render Em Numb, Trivial Violence” serà el següent gran pas en una carrera plena de grans moments, cançons brillants, llargues gires i directes explosius.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr