Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Músiques Disperses

MUD, festival de Músiques Disperses

CARTELL MUD 2018Festival pioner de neo-folk a tot l’estat Espanyol, el MUD passa per ser un dels festivals amb un caràcter propi més accentuat de tots els que es fan arreu del país. Amb el focus posat en la música folk però amb una amb una amplada de mires il.limitada que el fa únic en el circuit de festivals, la seva programació és un atractiu aparador on el folk es fusiona amb multitud d’altres músiques, experimenta sense prejudicis i posa a prova qualsevol barrera estilística.

Això fa que el MUD sigui en part un festival de música tradicional, alhora que també és un festival d’avantguarda. Un punt de trobada entre tradició i modernitat.

En les set edicions anteriors han passat pels seus escenaris llegendes del folk-rock britànic com Fairport Convention o Magna Carta, grans noms nacionals com Manel, Sílvia Pérez Cruz o Roger Mas, petits grans desconeguts internacionals com Lisa o Piu, The Tree People o Stille Volk, i un llarg etcètera. Tots conformant unes programacions que aporten un valor afegit i que fan del MUD un festival únic.

http://www.musiquesdisperses.com/

 

 

PROGRAMACIÓ del MUD’18

CONCERT DE MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS

ajornat concert mud 2018

Dijous 5 d'abril de 2018

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS van decidir secundar la vaga convocada per diverses organitzacions feministes en 177 països el proper dijous, 8 de març. Per tant, el concert que, emmarcat en el MUD Festival de Músiques Disperses tenien previst oferir al Café del Teatre (Lleida) a partir de les 22:00 hores queda ...ajornat fins el proper 5 d’abril a la mateixa sala i al mateix horari.

Les entrades ja adquirides de forma anticipada seran vàlides per aquesta nova data. Tant els artistes com l’oficina de management i l’organització del festival, lamentem les molèsties que aquest canvi hagi pogut ocasionar, i us emplacen a gaudir de la presentació en directe de 45 cerebros y 1 corazón el proper dia 5 d'abril.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr