Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Jazz Tardor

Jazz Tardor

Web: http://www.quadrantcorner.com/jazztardor

jazz tardor 2020

JAZZTARDOR 2020

FESTIVAL DE JAZZ DE LLEIDA

La realització dels concerts i l’hora programada estan subjectes a la situació epidemiològica i a la normativa existent el dia de l’actuació.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte, 17 d'abril de 2021

20 h Cafè del Teatre

Reduïda: 10 € Taquilla: 12 €

PINK LEMON

pinkJoan Martínez-veu

Adrián Miras-guitarra

Guillem Serra-teclats

Guillem Durante-baix

Andreu Giró-bateria

Funk, groove i soul definiexen Pink Lemmon, un grup jove nascut a Barcelona amb una àmplia formació i una passió en comú per la música. Influenciats per artites om Vulfpeck, Stevie Wonder o Scary Pockets, els Pink Lemons aporten la seva visió amb personalitat i visió de futur. Han enregitrat el seu primer EP i estan actuant amb molt bona acollida de crítica i públic en diversos cicles i programacions. Pink Lemons serà la mirada del Jazztardor als talents més joves i emergents de la nova escena catalana.

 

 

Dissabte, 22 de maig de 2021

20 h. Cafè del Teatre

Reduïda 15 € Taquilla 18 €

HETTY KATE

hettyHetty Kate-veu

Enric Peidro-saxo tenor

Fabian Barranza-guitara

Amdrés Lizón-contrabaix

Simone Zaniol-bateria

Hetty Kate és la cantant de jazz australina que esta conquerint el món, fascinant amb la seva veu i la seva presencia escènica. La crítica la qualifica com una entertainer genuina, dotada d'un swing imparable, una naturalitat inquestionable i una personalitat que fan que la seva veu sempre pugui ser identificada. A totes aquestes virtuts cal finalment afegir una alçada com improvitzadora que fa que cadascuna de les històries que expliquen les cançons que interpreta tinguin una certa dramatització i un alt grau d'expressivitat. Ketty és una de les actuals reines del jazz de clàssic i arriba al Jazztardor acompanyada per un grup de músics de reconegut prestigi i indubtable mestria.

 

 

 

AJORNAT!

Divendres, 13 novembre

20 h. Cafè del Teatre

Reduïda: 15 €  Taquilla: 18 €

RICK MARGITZA QUARTET

rickRick Margitza-saxo tenor

Vincent Bourgeyx-piano

Viktor Nyberg-contrabaix

Karl Jannuska-bateria

El saxofonista nord-americà Rick Margitza és un dels grans representants del jazz de tradició moderna de l'actulitat. A més de desenvolupar una molt sòlida carrera en solitari, Margitza ha estat cridat per tocar al costar de gegants del jazz històrics com el trompetista Miles Davis, els pianistes Chick Corea i McCoy Tyner o grups capdavanters com els Steps Ahead. Conegut per l'expressivitat del seu frasseig i la capcitat de trasmetre diverses textures sonores, aquest saxofonista ha fascinat als amants del jazz dels cinc continents i ha obtingut els millors elogis de la crítica especialitzada. Rick Margitza arriba al Jazztardor acompanyat per una secció rítmica formada per tres dels millors músics del jazz europeu.

 

 

AJORNAT : PRIMAVERA 2021

Dissabte, 14 de novembre

20 h. Auditori Municipal Enric Granados Sala 1

Reduïda: 16 € Taquilla: 19 €

SCOTT HAMILTON QUINTET

scottScott Hamilton-saxo tenor

Toni Solà-saxo tenor

Gerard Nieto-piano

Ignasi Gonzalez-contrabaix

Xavi Hinojosa-bateria

 

Tothom considera el saxofonista Scott Hamilton com el veritable continuador de la gran tradició de mestres del saxo tenor com Ben Webster, Zoot Sims o Coleman Hawkins. El reconeixement internacional li arribà el 1977, quan va llençar amb el segell Concord el disc "Is A Good Wind Who Is Blowing Us # 3". Hamilton, que havia recorregut el món com a saxofonista de la mítica orquestra de Benny Goodman, va esdevenir un músic important a l'escena d'aquell moment i va decidir fixar la seva residència a la ciutat de Nova York, epicentre del jazz mundial.  Les gires per Japó, Europa i America  van portarr-li finalment el prestigi i reconeixement merecuts. El so profund del seu saxo tenor i una técnica sorprenent son dos de les principals raons per que avui es pensi en Scott Hamilton com un dels clàssics del jazz, encara actiu i en plena forma. Una cita imprescindible amb un dels grans del jazz que no deixarà ningú indiferent.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr