Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Cafè del Teatre

Cafè del Teatre

 

 

Informació Covid-19 a Lleida

BAN de l'Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Davant l’evolució del coronavirus Covid-19 (SARS-CoVs), per tal de contenir la seva propagació a la ciutat de Lleida i d’acord amb les mesures proposades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, s’adopten les següents mesures a la nostra ciutat, que afecten els dies compresos entre el 13 i el 27 de març. Per aquest motiu se suspenen tots els actes públics o privats, organitzats a la ciutat de Lleida, que tinguin un aforament superior a 1.000 persones o inferior, però limitant l’aforament a un terç de la seva capacitat.

Queden suspeses les següents activitats municipals:

 • Les escoles municipals: Escoles Bressol, Escola d’Art Municipal, Conservatori Municipal de Música, Aula Municipal de Teatre
 • Les llars de jubilats
 • Les instal·lacions esportives municipals
 • La biblioteca de Pardinyes
 • Mercat de diumenge de la Rambla Ferran
 • Tots els espectacles culturals en equipaments municipals
 • Les activitats extraescolars organitzades per l’Ajuntament de Lleida
 • Les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament a les ludoteques, Joventut, Centres Cívics, Casal de la Dona i resta de sales municipals
 • Qualsevol activitat pública, no descrita anteriorment, organitzada per l’Ajuntament de Lleida o en els seus equipaments o instal·lacions inferior a 1.000 persones, quan no es pugui garantir la restricció de l’aforament a un terç.

En relació a les reunions ecumèniques, funerals i enterraments, les mesures són:

 • Celebració a porta tancada al cementiri
 • És molt important evitar el contacte físic entre les persones
 • Limitar al màxim la participació

Com a alcalde de Lleida, agraeixo per endavant l’esforç que suposa el compliment d’aquestes mesures i us demano la vostra col·laboració en benefici de la salut de la ciutadania de Lleida

Miquel Pueyo París
Paer en cap

 

 

 

S'ajorna tota la programació del Festival Músiques Disperses

A causa de les mesures preventives anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya respecte al COVID-19, el MUD-Festival Músiques Disperses de Lleida ajorna tota la programació prevista per als pròxims dies 12, 13, 14 i 15 de març.

L’equip del festival treballa per buscar noves dates per reprogramar-lo.

Les persones que han comprat entrades per als concerts, se’ls retornaran pel mateix sistema de pagament, en el cas de la venda online, o en el punt de venda on s’hagi adquirit l’entrada.


MÉS INFORMACIÓ A:www.musiquesdisperses.com

 

 

 

ACTIVITAT DEL CAFÈ SUSPESA FINS AL 12 D'ABRIL!!!!

Dijous 19 de març

22 h | Gratuït

COL·LECTIU FREE’T. SOUNDPAINTING

Col·lectiu Free’t és un grup d’artistes de diferents disciplines que basen el seu treball en la improvisació. Una de les eines que utilitzen per a les seves creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinari de composició en viu.

 

 

Divendres 20 de març

21.30 h | Preu: 13 € / Anticipada: 10 €

DA SOUZA + MARIALLUÏSA

La banda mallorquina Da Souza, presenta el seu quart àlbum ‘Salsa agredolça’, produït per Jordi Matas (Ferran Palau, El Petit de Cal Eril) i Pau Riutort (El Guincho, Beach Beach, Extraperlo) a Curtcircuit el 20 de març al Cafè del Teatre.
Un nou treball que ens torna a mostrar el gran talent que tenen per les melodies, ara amplificat per una nova paleta de clarobscurs que fan d’aquest el seu disc més profund, divertit i complexe. On les alegries són punyents i les penes es curen cantant-les, on és tant possible ser abandonat i que et sigui completament igual com que l’absentisme escolar prengui dimensions d’epopeia. És el seu disc més honest, un reflex de la vida mateixa, agre i dolça i tot el contrari, sempre i tot el temps.

Obrirà el concert Marialluïsa. Després de sorprendre amb l’EP de debut ‘Pren-t'ho amb calma’, Marialluïsa publicarà a principis de 2020 el seu primer LP, produït per Jordi Matas, format per un grapat de cançons senzilles però preciosistes, amb reflexions vitals i imatges oníriques que s'enlairen sobre melodies brillants, sons atmosfèrics i ecos africans. Aquest jove quartet només porta un any als escenaris i ja ha tocat en festivals com el Vida, l’Aphònica o el Festigàbal; el 20 de març passen per Curtcircuit per obrir el concert de Da Souza al Cafè del Teatre.Dissabte 21 de març

21.30 h | Preu: 15 € / Anticipada: 13 €

SUSU feat. Liza Colby & Kia Warren +Dwayna & The Band

Ace of Spades

 


Diumnege 22 de març

20 h | Preu: 10 €

Saint Patrick's Day
LA RUTA DE LES ESTRELLES

La Ruta de les Estrelles és una agrupació musical formada per cinc intèrprets amb instruments tradicionals com la gaita, salteri, cornamuses, trompa de Ribargorça, flautes (tin whistle, txistu o travessera), violí, mandolina, bouzouki, arpa, guitarra i percussions (bodhran, darbouka, tabal fons, panderetes, etc.)
Aquesta formació pretén revitalitzar la música popular sense tancar-se a les tradicions d’un lloc concret, explorant noves sonoritats de llocs tan propers i tan llunyans com Irlanda, Escòcia, Galícia, Occitània, Bretanya, República Txeca, Grècia, etc.


El grup comença a formar-se durant el 2006 a partir de la inquietud dels seus membres per interpretar música tradicional de diferents procedències. En aquest procés de formació, a poc a poc, va sorgint la idea de fer un concert didàctic que tracti i parli sobre la música tradicional amb arrels celtes. Una vegada decidit el nom del grup i ideada la seva primera actuació, La Ruta dels Estrelles presenta el seu primer concert didàctic a la localitat de Tremp dins de la Setmana Cultural que organitza anualment l’Escola de Música de la població, i a Lleida dins del cicle de concerts didàctics “Diumenges a Tot Ritme” que organitza l’Escola de Música l’Intèrpret. Aquest concert didàctic narra la història d’un viatge musical en format de video musicat en directe per “La Ruta dels Estrelles”. A partir d’aquest moment i durant aquest primer any de vida, el grup va participar en La Setmana Medieval de Montblanc, Cicle de concerts “Diumenges a Tot Ritme”, Cicle de concerts “Moments Musicals”, Festival Secastilla Folk, etc.
La Ruta dels Estrelles, continuant amb la seva labor didática, divulgatitva i interpretativa presenta en 2007 el seu primer treball “De Fisterra a Finistère de Finistère a Fisterra” combinant repertori de composició pròpia amb repertori tradicional de Galícia, Breizh, Eire, Catalunya…
Durant els tres propers anys La Ruta de les Estrelles viatja per terres atlàntiques establint noves connexions amb músics de Bretanya, Galícia, Occitània, Irlanda... La formació es centra en la recerca i elaboració d’un nou repertori amb vista a la preparació del seu segon treball “Entre Terra i Mar” presentat en 2009. En aquest segon treball La Ruta de les Estrelles presenta també obres de composició pròpia. Amb “Entre Terra i Mar” La Ruta de les Estrelles realitza
nombroses actuacions per Espanya i França.
En 2013 La Ruta de les Estrelles presenta el seu nou treball “ARREU” a la sala Cafè del Teatre de Lleida en el marc del programa d’activitats de les Festes de Tardor. “ARREU” dóna a conèixer la música tradicional amb una visió renovada
alhora que pretén apropar-nos a la música d’altres tradicions com la de la República Txeca, Grècia, etc. La música antiga també està present en algun dels temes com “La Presó de Lleida” mentre que temes com “La Filadora” han estat tractades en aquest últim cd com una cançó de taverna irlandesa.
Des de llavors i actualment el grup ha alternat la seva tasca interpretativa per terres catalanes i la participació en programes de televisió com “La sonora” (canal 33) o Kastanya.cat (TV Lleida) amb un treball de recuperació del repertori i instruments tradicionals. Així, ha incorporat nous instruments com el salteri, trompes en diferents tons, etc i sonoritats en els seus directes i un repertori ampli que s’adequa als diferents espais i públics als qui es presenta.

 

Divendres 27 de març

22.30 h | Preu: 12 € / Anticipada: 10 €

ARROZ ROJO

Sempre hi ha una primera vegada per a tot i mai és tard per experimentar alguna cosa nova. D'això va aquesta història. Perquè Arroz Rojo no és una nova banda emergent a l'ús. És el viatge personal d'un home a aquestes emocions de les primeres vegades que ja creia perdudes arribats els 40. Ell és Carlos Durán, emprenedor empedreït. Ara Duran ha decidit canviar el seu rol. La crisi dels 40 i aquest complement en forma de pastilles d'arròs vermell per combatre el colesterol són en part els responsables del naixement d'aquest nou projecte, i la passió per la música que l'acompanya des de petit, una font evident d'inspiració.
A través del seu primer treball d'estudi, Duran s'aproxima en primera persona a la innocència, la valentia i la ignorància que van ocupar ja la seva joventut.


Dissabte 28 de març

22.30 h | Preu: 15 € / Anticipada: 12 €


BIGOTT

This is all wrong és el nou disc de Bigott. L'onzè. Una cosa que passa gairebé desapercebuda perquè ha aconseguit acostumar-nos a això. Bigott edita un disc a l'any, i això és una cosa poc corrent. Cap altre artista de l'escena indie espanyola manté aquesta producció. Ja només per això, tot el respecte.
Si a més ens aturem a apreciar la qualitat i originalitat de cadascuna de les seves entregues, només cal catalogar com a excepcional l'activitat creativa de l'artista que porta més d'una dècada sense parar de donar fruits. Bigott és un escamot musical que promet no aturar-se i que sempre mira cap endavant. Ja n'hi ha prou de confondre diversió amb falta de serietat. Real i pur, així és com es presenta "This Is All Wrong", un àlbum que té la personalitat d'una playlist que no pots deixar d'escoltar. En una nova connexió musical amb Los Angeles, la producció de l'àlbum va a càrrec de Izak Arida (The Memories), amb qui ja va treballar anteriorment en "Candy Valley "(novè àlbum de Bigott) gravat en els Angeles en 2018.
La producció és impecable i sintetitza hàbilment l'energia pop que lidera tota l'escena del disc amb l'hàbitat natural de cada pista, perquè tots els ambients de l'àlbum floreixin sense restriccions dins d'un ecosistema que funciona a la perfecció. Tot i que el disc és eclèctic, diversos talls s'agrupen dins de l'univers pop; melodies lluminoses i tornades enganxoses des de la primera escolta, tot sense perdre l'autenticitat de les coses immediates, sense domesticar. El disc íntegrament té aquesta energia neta, que transmet frescor i absència de formalitat. Preciosa creativitat en estat pur. Bigott ens té acostumats a donar sorpreses en els seus discos i "This is all wrong" no serà menys: ecos dels 90's, rock, la psicodèlia galàctica de "Do not call Satan", "Angels and Apples: una balada clàssica a la qual és impossible resistir-se; però res ens pot preparar per a "Pollo Loco": un rotund Hip Hop, que signa amb el featuring del seu productor Izak Arida, tan inesperat com potent. "This is All Wrong" és possiblement una de les millors entregues de Bigott; 15 anys de devoció per la música, donen els seus fruits.


Diumenge 29 de març

20 h | Preu: 15 € / Anticipada: 12 €

FELIU VENTURA

Guanyador del Premi Ovidi Montllor del 2019 a millor disc de cançó.
Feliu Ventura ens presenta Convocatòria, nou disc esperat del cantant de Xàtiva de cançons pròpies d’ençà aquell llunyà Música i lletra (2011) que consolidà l’artista en el panorama de la cançó mediterrània després dels seus primers discos Alfabets de futur (2006), Que no s’apague la llum amb Lluís Llach (2005) i Barricades de paper (2003).
Cal reconèixer que Feliu Ventura apareix quan més ens calen les cançons, ja que no pot haver-hi revolucions sense aquestes. Convocatòria és un disc optimista que vol transmetre felicitat i està fet d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis.
Entre Convocatòria i Música i lletra han passat moltes coses. L’any 2015 escriu la seva primera novel·la Com un record d’infantesa i el 2016 arriba l’EP Montserrat amb el trio de reggae lo-fi Xerramequ i els Aborígens. El 2018, s’enregistra el disc Sessions Ferotges.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr