Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Cafè del Teatre

Cafè del Teatre

 

 

 

LES LULLIES

DIVENDRES 6 de juliol | 22.30 h | Preu: 12 € / Anticipada: 10 €

Al sud de França molts es preguntaven què podria passar si es ajuntessin membres de diferents grups de l'emergent escena rock i formessin una nova banda. I això va passar el juny de 2016. Aquest tsunami té un nom: Les Lullies!!!!, format per membres procedents dels Grys Grys, Suzards y Flying Over, Les Lullies prometen ser en breu tota una referència del garatge i punk77.
Escoltant les seves cançons retornes a temps passats, als carrerons freqüentats pels Heartbreakers, als millors Real Kids, als Stooges...
Van treure el seu primer EP el febrer de 2017 i ja està esgotat. Ja estan gravant el segon amb Slovenly Recordings.
Tot i la curta trajectòria ja han recorregut França, Bèlgica, Alemanya, Holanda, Espanya, Itàlia, Portugal, Regne Unit, Estats Units, Canadà...
El seu directe, es pura diversió, actitud rock'n'roll-punk, com si no hi hagués un demà.
Roméo Kizmiaz, guitarra i veu. Mannah McNamara, bateria i veu. T. Boy Stoogeling, baix i veu. François Pepito, guitarra i veu.

 

OBESES

DISSABTE 7 de juliol | 22.30 h | Preu: 14 € / Anticipada: 10 €

Torna OBESES. Tornen els herois, torna la revolució, torna l'excel·lència, torna el grup de culte de l'escena musical catalana. I ho fan presentant-nos del seu cinquè disc d'estudi, Fills de les estrelles (Música Global, 2018), un disc d’una ambició artística inaudita d’on n’ha sorgit “Ens en sortirem” un tema dedicat “als herois de l’1 d’octubre” que s’ha convertit en un himne col·lectiu amb gairebé 200.000 reproduccions a Youtube en un mes.
La diversitat estilística i temàtica segueix essent un tret diferencial de la música del quartet, així com la riquesa tímbrica i colorista del seu so, la reverència a la tradició musical (a les estrelles de la música?), i en aquest cas -potser de manera més present que en altres treballs-una lírica enfocada a les reflexions existencials que remouen el nostre temps.

 

Campus Rock Summer Camp

DIVENDRES 13 de juliol | 22 h | Gratuït

Concert de cloenda del Campus Rock Summer Camp.

 

BRUCE BARTH TRIO
THE GRATEFUL DEAD PROJECT

DISSABTE 21 de juliol | 22.30 h | Preu: 15 € / Anticipada: 12 €

El músic nord-americà Bruce Barth és un dels pianistes de referència de les últimes dècades. Sorgit de l’escena novaiorquesa durant la dècada dels vuitanta, la seva carrera s’ha desenvolupat en diverses vies paral·leles. Barth ha liderat els seus propis projectes musicals, ha destacat com a productor discogràfic de grans noms del jazz i ha realitzat una extensa tasca com a pedagog, tant com a professor a la Universitat Temple de Philadelphia com en seminaris i masterclasses a tot el món. Durant la seva joventut va tenir ocasió de tocar amb alguns dels mestres històrics del jazz, com Stan Getz, Stanley Turrentine o Dizzy Gillespie i ben aviat va ser contractat com a membre estable del quintet del gran trompetista Terence Blanchard. Al costat d’aquest últim, va col·laborar a les bandes sonores d’algunes de les pel·lícules més emblemàtiques del compromès director Spike Lee. És clar testimoni de la qualitat de l’obra de Bruce Barth una extensa discografia editada en nombrosos segell internacionals. El seu talent ha estat aclamat pel públic i la crítica de tot el món. Ara presenta la seva visió personal, sota l’estètica del jazz, de la música del clàssic grup de rock psicodèlic californià The Grateful Dead, un projecte singular en el qual Barth porta al seu territori l’obra d’una banda referencial del rock dels anys seixanta i setanta del segle XX.
Bruce Barth, piano. Vicente Archer, contrabaix. Montez Coleman, bateria.
CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr