Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Cafè del Teatre

Cafè del Teatre

Ubicat en el magnífic edifici modernista del Teatre Municipal de l'Escorxador, el Cafè del Teatre és un espai destinat bàsicament a la música en viu. Amb una programació estable de concerts de jazz, folk, cançó d'autor, pop i rock, s'ha consolidat com a màxim referent de la música popular a Ponent.

També hi podem trobar recitals poètics, presentacions literàries, exposicions, clown i projeccions d'audiovisuals.

Arquitectònicament, cal destacar l'impressionant cúpula amb el típic aparellament de rajola de l'arquitectura modernista.


 

SETEMBRE

EXPOSICIÓ | De l'1 al 27 de setembre

PANORAMES I PIZZES / Ton Llevot

Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Barcelona, Ton Llevot (Barcelona 1977). El seu interès visual s'ha mogut sempre proper al món del collage, de l'assemblatge, i de la foto contemporània. Influenciat per Robert Raushenberg , Jasper Johns i David Hockney entre altres, les seves estratègies visuals i escultòriques han donat lloc a diverses sèries de treballs. Al Café del Teatre podrem veure algunes sèries de les seves obres. Pizza Drawing: dibuix sobre packaging industrial  i Panoràmic: impressió digital de conjunts de 3 panorames realitzats amb càmera de telèfon mòbil sense edició.

 

ANIMIC / Skin

Divendres 29 de setembre, 22 h. Cafè del Teatre. 8 € / Anticipada: 6 €

No hi ha dubte que el nou moviment d'Anímic serà interpretat per alguns com un atemptat contra la relació de lleialtat entre la banda i els seus seguidors... Mentre que la gran majoria l'interpretarà com el que realment és: una oportunitat d'or per renovar vots de fidelitat amb una formació capaç de trencar la baralla fins i tot després de l'esprint que van suposar els seus dos últims àlbums, "Hannah" i "Hannibal".

 

MÍNIM / La lluna en un cove

Dissabte 30 de setembre, 20 h. Cafè del Teatre. 7 €

La Marta Bonet a la veu i en Xavier Fillat al piano son l’ànima de “ Mínim ” (abans coneguts com a XamArt ), ambdós amb una llarga formació musical tant en el camp de la música clàssica com la moderna. En aquest projecte anomenat “La lluna en un cove” (o “Un moon de llunes”) ens presenten un recull de versions i arranjaments per a veu i piano. Es tracta de cançons inspirades en la lluna combinades amb una selecció de poemes on la lluna també té un paper protagonista. Passant per estàndards de jazz o versions de hits del pop i del teatre musical, Mínim presenta un projecte en què sota el seu sedàs delicat, s’interpreten temes com ‘Moonlight Serenade’, ‘Moon River’ o ‘Hijo de la luna’.

 

BRIGHTON 64 / El tren de la bruja

Dissabte 7 d'octubre, 22.30 h

Quan un grup de qualsevol classe o condició presenta un nou disc, l'encarregat de promoció sol destacar que aquest disc és diferent als anteriors. Sovint això no és veritat. En el cas que ens ocupa, però, aquesta afirmació
no pot ser més certa. BRIGHTON 64 ha gravat un disc molt diferent al que ens tenia acostumats, tant en l'època llegendària dels 80 com en aquesta sorprenent segona joventut que està vivint la banda des de la seva reunió el 2011. En primer lloc, es tracta d'un disc doble, 20 cançons en què el grup barceloní ha pogut donar curs a un cabal de creativitat inaudit en una banda amb més 30 anys de carrera. En segon lloc, les lletres d'El tren de la bruja prenen com a fil conductor un relat exclusiu del prestigiós escriptor CARLOS ZANÓN, que ha treballat colze a colze amb els germans ALBERT i RICKY GIL per donar forma a un àlbum que es converteix així en una esplèndida combinació de música pop i literatura que té pocs precedents a casa nostra. La sòlida aportació del teclista JORDI Fontich, el bateria ERIC HERRERA i el baixista PABLO JIMÉNEZ, al costat de les aparicions estel·lars de KURT BAKER i RACHEL Playfair, la poderosa producció de SANTI GARCIA i l'extraordinari artwork de ADRIÀ MARQUÈS converteixen El tren de la bruja en una obra total i plena de detalls inesperats.
El tren de la bruja no és només el nou disc diferent de BRIGHTON 64 i CARLOS ZANÓN. És un conte agredolç que fa mal com un cop de puny, amb una banda sonora que no es queda enrere en contundència emocional.

Ho organitza: Natros sols

14 € / 11 € reduïda

 

TOMEU PENYA / Íntim

Diumenge 8 d'octubre, 20.30 h

El cantautor mallorquí Tomeu Penya oferirà un concert amb els seus grans èxits.

20 € / Anticipada: 18 €

 

LA IAIA / Tornar a ser u

Dissabte 14 d'octubre, 22.30 h. Cafè del Teatre 12 € / Anticipada: 10 €

Potser un dia d’aquests algú escriurà la història definitiva de la música pop en català. Serà llavors quan, de manera natural, acceptarem que els seus millors moments provenen de determinades virtuts que, de manera tossudament ocasional, reapareixen per alegrar-nos l’existència.

El tercer disc de La iaia, ‘Tornar a ser u’ (autoeditat, 2017) n’és un exemple magnífic on gerros, balcons i números simples actuen com metàfores de les mateixes tensions generacionals que, en temps passats i també convulsos, van aclaparar-nos amb chichoneres, cels setens i nines de porcellana. I, igual que llavors, la decidida modernitat del so resulta un argument incontestable, que n’augura la pervivència i el llegat.

  

CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr