Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Música Cafè del Teatre

Cafè del Teatre

Ubicat en el magnífic edifici modernista del Teatre Municipal de l'Escorxador, el Cafè del Teatre és un espai destinat bàsicament a la música en viu. Amb una programació estable de concerts de jazz, folk, cançó d'autor, pop i rock, s'ha consolidat com a màxim referent de la música popular a Ponent.

També hi podem trobar recitals poètics, presentacions literàries, exposicions, clown i projeccions d'audiovisuals.

Arquitectònicament, cal destacar l'impressionant cúpula amb el típic aparellament de rajola de l'arquitectura modernista.


LOS ESCARABAJOS

Diumenge 2 de juliol, 20.30 h. Preu: 12 € / Anticipada: 10 €

Els Beatles sevillans i probablement la millor banda homenatge al quartet de Liverpool del país amb una vocació beat sentida i exercida fins a les últimes conseqüències des de la seva creació l'any 1993 reproduint en viu l'obra íntegra dels The Beatles el més fidelment possible al so original i parodiant també l'humor del conjunt britànic en els seus concerts.

TORI SPARKS & CALAMENTO / La Huerta

Divendres 7 de juliol, 22.30 h. Preu: 9 € / Anticipada: 7 €

Nascuda a Chicago, amb molts anys de residència a la capital del country, Nashville, i ciutadana de Barcelona des del 2011, Tori Sparks ha irromput com un dels talents més prometedors de la cançó rock gràcies a una veu plena de força i expressivitat. Ens presenta el seu nou disc, La Huerta, en col·laboració amb el grup de flamenc fusió Calamento.
Tori Sparks, veu i guitarra acústica. El Rubio, guitarra elèctrica. Pepe Camacho, guitarra espanyola. Ramon Vague, baix. Javi Garcia, cajón i percussió.

ALU SPEAR & THE BAND / Mama África

Dissabte 15 de juliol, 22.30 h. Preu: 8 € / Anticipada: 6 €

Concert final de la gira de la presentació de Mama Àfrica, primer treball discogràfic del cantautor senegalès establert a Lleida, Alu Spear.
Alu Spear, guitarra, ukelele, harmónica i veu. Daniel Alonso, percussió. José Perez, baix. Julia Jesé Cruz, veus. Mikki, piano. Sabastián Moyano, bateria i percussió.

NAMINA / Ígnia

Diumnege 23 de juliol, 20.30 h. Preu: 10 €

Namina, veu, i guitarra acústica. Pepo Domènech, contrabaix i baix. Xevi Matamala, bateria i percussions. Àlex Miró, guitarra elèctrica. Agnès Prats, violoncel, viola de gamba i veus.
Namina estrena Ígnia, el seu segon treball discogràfic. Catàrtic i visceral, Ígnia navega entre el xiuxiueig a cau d'orella i el crit esgarrapat. Concebut com un tot indissociable, el segon disc de Namina narra la història d'un canvi vital a través de deu peces vertebrades en un eix: els elements. Ordenades segons una cronologia emocional, les cançons ens acosten a un moments concrets de la narració i acaben confluint en un lloc comú: el cor obert. Alguns temes neixen i es construeixen directament a través de vivències personals i d'altres compten amb el guiatge d'un personatge extern. Així, a L'esquellinc, hi trobem la Mila, caràcter principal de "Solitud" de Víctor Català; Violeta, inclosa en la banda sonora de "Violeta: la pescadora del mar negre" (I+G Stopmotion, 2006), és la protagonista del curtmetratge que ens endinsa en un instant de foscor; i, a Strange dead Fish, un cos sense vida i sense nom, abandonat a la platja com un objecte, fa cridar d'impotència davant de l'actual drama dels refugiats.

EL FILL DEL MESTRE / Les Cançons dels altres

Divendres 28 de juliol, 22.30 h. Preu: 5 €

Amb la col·laboració de Maria Mestre
Les Cançons dels altres és un espectacle basat en les cançons que formen part de l'imaginari musical que ha inspirat l'obra d'El Fill del Mestre. Una mena d’homenatge als seus herois musicals. Amb adaptacions acurades, desgranades a la seva manera, peces que van des de la Nova Cançó fins a terres llunyanes de l’altre costat de l’Atlàntic, en un concert diferent que ens porta a conèixer de prop les cançons que han marcat la seva manera d'entendre i de viure la música.CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr